diumenge, 1 de desembre del 2013

PADLET

Padlet és una excel·lent opció per a guardar i compartir diferents continguts multimèdia. Podem utilitzar-ho com un arxiu personal o com una pissarra col·laborativa.

La dinàmica de Padlet és molt simple, es presenta com un tauler en blanc que podrem utilitzar només arrossegant i deixant anar els elements que volem guardar… imatges, videos, àudio, presentacions. Podem integrar contingut des del nostre ordinador, webcam o inserint una URL.

Té moltíssimes opcions de personalització. A més de poder agregar títols i descripcions a cadascun dels elements que pugem a Padlet, podem optar per agregar una imatge de fons, escollir el format de presentació, configurar les notificacions, assenyalar si serà una pissarra pública o privada, entre d'altres opcions.

Encara que no és necessari registrar-nos per accedir a Padlet i crear la nostra pissarra, podrem tenir més control de les opcions si ens creeam un compte. Les formes en què podem utilitzar Padlet són moltes, per exemple, com a recurs educatiu en implementar una forma fàcil de crear projectes col·laboratius, com un collage, per crear llistes de tasques, compartir informació, etc. 
Fragment extret de: http://wwwhatsnew.com/2013/03/19/padlet-pizarra-colaborativa-online/

Com a l'entrada anterior també us proposo donar un cop d'ull a aquest tutorial per a saber com utilitzar el Padlet!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada