dijous, 31 d’octubre del 2013

Qui ets tu?

A l'assignatura de COED (Comunicació Oral Escrita i Digital) vam realitzar una activitat molt interessant titulada: "Qui ets tu?" que consistia en que cadascun de nosaltres havíem d'escollir un company per a realitzar la seva descripció i fer una fotografia amb un peu de foto que el representés.

Jo vaig escollir a l'Adriana Garcia Viñallonga i aquí teniu el resultat del meu treball:

L’Adriana és una noia de 18 anys que viu entre el barri de Gràcia i el de Guinardó amb la seva germana petita i els seus pares.  Actualment està cursant 1r de grau d’Educació Infantil a la Universitat Ramon Llull (Blanquerna) i té el títol de batxillerat humanístic. Des de ben petita ja tenia molt clar que és volia dedicar a l’ensenyament dels infants, per això ara es troba en la millor etapa de la seva formació.
Físicament és una noia d’estatura mitjana més tirant a alta, de faccions allargades i pell clara. Els seus ulls i el seu cabell són marrons, té el nas petit i els llavis rosats i gruixuts. Porta el cabell una mica per sota de les espatlles i llis, el seu estil és “casual” i cuidat. Li dona molta importància als complements a l’hora de vestir-se i sempre porta una cadena d’or que li va regalar la seva àvia amb la seva inicial i una placa amb el seu nom i el dia que va fer 18 anys.

En quant a la seva personalitat, l’Adriana és una noia extravertida que dona molta importància als seus amics, que no s’enfada amb facilitat, responsable i ordenada. Li agrada molt passar temps amb la gent que l’envolta, sortir i arreglar-se. És aficionada a la cosmètica i el maquillatge i sempre ha volgut fer algun curset relacionat amb aquest àmbit. Troba que els gossos són adorables i el seu somni és tenir-ne un.

L'Adriana, una noia presumida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada